© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg

header.jpg

Nieuws

Nick Jansen geinstalleerd als Commissielid voor Het Vechtse Verbond Installatie Commissielid Nick Jansen  29 maart 2018 2 .jpg Donderdagavond 29 maart is voor Het Vechtse Verbond ons Commissielid, Nick Jansen, geinstalleerd.

Wij wensen Nick veel succes toe en kijken uit naar een prettige samenwerking. Nick heeft er zin in om zich voor alle inwoners van Stichtse Vecht in te zetten de komende 4 jaren.
Installatie nieuwe Gemeenteraad Installatie Gemeenteraad 29 maart 2018 2.jpg Donderdagavond 29 maart weer geinstalleerd als Raadslid voor Het Vechtse Verbond in de Gemeenteraad van Stichtse Vecht. Gekozen door de inwoners.

Een hele eer om weer voor 4 jaren mij te mogen inzetten voor de inwoners van Stichtse Vecht wat ik met veel passie zal doen.
Behoudt van onze zetel Bedankadvertentie Het Vechtse Verbond VARnws-22-maart-2018.jpg Het is definitief. Wij hebben onze zetel behouden. Daar zijn wij heel blij mee. Helaas geen restzetel. Wij gaan ons met betrokkenheid en passie de komende 4 jaren inzetten voor alle inwoners van Stichtse Vecht zoals u van ons gewend bent. Heel hartelijk bedankt voor uw steun. Verkiezingsmarkt Bisonspoor Maarssen 17 maart 2018 Foto team kraam verkiezingsmarkt Bisonspoor Het Vechtse Verbond.jpg Regenboogondertekening stemakkoord gemeente Stichtse Vecht 2018 Ondertekening Het Vechtse Verbond Regenbooggemeente Stichtse Vecht17 maart 2018 aan het einde Verkiezingsmarkt Bisonspoor Maarssen.jpg Ook Het Vechtse Verbond heeft het Regenboog stembusakkoord gemeente Stichtse Vecht ondertekend op 17 maart 16:00 - 16:30 te Maarssen in Bisonspoor aan het einde van de verkiezingsmarkt. Vertegenwoordigers van diverse politieke partijen uit Stichtse Vecht hebben hun handtekening geplaatst onder het Regenboog stembusakkoord i.v.m. de Gemeenteraads-verkiezingen.

De ondertekenaars spannen zich in om de diverse maatregelen op het gebied van LHBTI-emancipatie in de komende raadsperiode uit te voeren.

Op de foto Mieke Hoek tijdens de ondertekening
15 maart in de VAR Verkiezingsadvertentie Advertentie HVV VAR 15 maart GIF indeling.gif Verkiezingsdebat in Nigtevecht 8 maart 2018 Verkiezingsdebat Nigetvecht 8 maart 2018.jpg Campagnekraam op de markt in Breukelen samen met Henk van Vliet uit Nigtevecht de nr 2 op onze kieslijst Kraam op de markt in Breukelen 9 maart 2018.jpg Poster Het Vechtse Verbond en 50PLUS Nifterlake College Poster van Het Vechtse Verbond en 50PLUS in Nifterlaken College te Maarssen in het klaslokaal van Maatschappijleraar  Pim van Rossem van het CDA.jpg

Poster van Het Vechtse Verbond en 50PLUS in het Nifterlaken College te Maarssen in het klaslokaal van Maatschappijleraar Pim van Rossem van het CDA
U kunt 21 maart het veschil maken Advertentie VAR halve pagina 8 maart JPEG.jpg

Uw mening telt!

Op welke plaats moet het nieuwe gemeentehuis komen zodat het voor iedereen ongeveer een gelijke afstand is? Het is bewezen dat de plaats bepalend is voor het ontwikkelen van het gebied.
Tommy kartonnen doos.jpg
Breukelen Dannegracht 1.jpg
uil.jpg
hortensia met rijp.jpg